Dévényi Edit, K&H

Rövid bemutatkozás

Aktuárius, okleveles közgazdász. Diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte 1997-ben. Pályája során 8 évig magyar és regionális projekteken adatbányászként és stratégiai tanácsadóként tevékenykedett; elsősorban a pénzügyi és telekommunikációs szektorban vezetett üzleti értékteremtésre irányuló projekteket. 10 évet töltött az AXA (korábban Winterthur, Credit Suisse) kötelékében, ahol a marketingkutatás, üzleti intelligencia és analitikus CRM területek vezetésével foglalkozott, kiszolgálva a banki, biztosítói, nyugdíj- és egészségpénztári ágazatot. 2014 őszén csatlakozott a K&H Csoporthoz, ahol a Bank és a Biztosító közös analitikus CRM kompetencia központjának vezetője.

Miben tud segíteni?

Edittel a következő témákról érdemes beszélgetni:

  • CRM, Adatelemzés (statisztikától a data science-ig)
  • Üzleti intelligencia, Marketingkutatás, Adattárház és Adatminőség Pénzügypiaci-telekommunikációs-gyógyszeripari területen, hazai és nemzetközi nagyvállalati környezetben.
  • Kiválasztás – szempontok, pozícionálás, készségek, karrier-utak és tervezés, képzési irányok, mindez nemzetközi multinál vagy hazai és regionális projekteken dolgozó tanácsadócégeknél.

LinkedIn oldal