Magyar Telekom

Amit a cégről érdemes tudni

Nálunk felforgathatod a világot!

A Telekomnál mi úgy látjuk, hogy a munkatársaink sikere – legyen szó tapasztalt vagy pályakezdő kollégákról – nemcsak az elsajátított tudáson, hanem elsősorban a hozzáálláson és szemléletmódon áll vagy bukik.

Keressük azokat az új megközelítéseket, nem hagyományos ötleteket, amelyek révén megújulhatunk és tovább növekedhetünk az egyik legizgalmasabb és leggyorsabban növekvő iparágban. Az újratervezés képessége és az, hogy a változást nem teherként, hanem kihívásként értelmezzük, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a munkánkat nemcsak sikeresen, de lelkesen is végezzük. Ennek a megközelítésnek a kifejeződése új székházunk is: 2018 őszétől egy helyre költözünk, egy olyan helyre, ami minden ott dolgozót a tudásmegosztásra, együttműködésre fog ösztönözni, és ahol egy kisvárosnyi ember fog közösen dolgozni azon, hogy elhozza a jövő ígéreteit a mostba.

Inspiráló látni a munkánk során, hogy az infokommunikáció és a digitalizáció hogyan tesz hozzá az emberek mindennapjaihoz, hogyan tehet sikeressebbé vállalkozásokat és közösségeket egyaránt.

Keresett pozíciók

Web: telekom.hu