Kiállítóknak

A BI, Big Data és Data Science és területén továbbra is jelentős a szakemberek iránti kereslet,  a toborzás pedig nehéz. A Data Job Fair azért jött létre, hogy a hazai, adatokkal foglalkozó vagy foglalkozni vágyó szakemberek találkozhassanak és tájékozódhassnak a célzottan nekik szóló képzési, illetve álláslehetőségekről  

Kiket várunk kiállítóként?

  • Olyan cégeket, akik Data területen keresnek új munkatársakat vagy szeretnék jobban megismertetni cégüket ezzel a közösséggel. Korábbi kiállítóink között megtalálhatóak multinacionális fejlesztővállalatok, hazai startupok és shared service centerek egyaránt.
  • Adatokkal kapcsolódó képzéseket kínáló oktatási intézmények
  • Az adatok világához kapcsolódó non-profit szervezetek

 Minden cég számára biztosítunk egy kiállító helyet, valamint lehetőséget a nevezésre a HR Pitch Competition versenybe (a nevezési lista beteléséig).

Milyen közönségre lehet számítani?
A DW, BI és Big Data területek iránt érdeklődő hazai közönség minden szegmenséből várunk résztvevőket, összesen mintegy 100-150 főre számítunk. A Data Job Fair a Budapest Data Fórum társrendezvénye, valamint szoros az együttműködésünk az együttesen több mint másfél ezer taggal rendelkező Big Data Meetup és Budapest BI Meetup csoportokkal is. Ezért mind junior, mind szenior szakemberek részvételére számítunk.

 

További információval irodánk munkatársai szolgálnak.

 

 datajobfai2