Stratis

Amit a cégről érdemes tudni

A hazai menedzsment és IT tanácsadási piac egyik innovatív, vezető szereplője vagyunk. Eddigi működésünk során 150 ügyfélnél, 1000 projektben dolgoztunk, jellemzően ügyféloldali, szállítófüggetlen partnerként. Ennek alapját dinamikus, proaktív és elkötelezett szakemberekből álló, jó hangulatú csapatunk biztosítja, amelyben projektről projektre mindenki megtalálja a fejlődési lehetőségeket, melyekkel szélesítheti és mélyítheti szaktudását.

Folyamatosan bővülő csapatunkban tanácsadó kollégáink megtalálják a számukra megfelelő projekteket, bizonyíthatják elhivatottságukat és felkészültségüket. A megegyezésen alapuló bérezésen felül extra szabadnapokat biztosítunk minden kollégánknak; valamint folyamatos visszajelzésen alapuló rendszerünk segít abban, hogy naprakészen tartsuk kollégáink tudását.

Partnereink belénk vetett bizalma és a prémium szolgáltatásaink iránt megnövekedett igény indokolttá teszi csapatunk bővítését. Ha szeretnél egy profi és támogató csapat tagja lenni, és magadra ismersz a következő leírások egyikében, jelentkezz!

Keresett pozíciók

 

Kapcsolat

Web: stratis.hu