Vodafone Shared Services Budapest

Amit a cégről érdemes tudni

A Vodafone Szolgáltató Központ Magyarország Zrt. 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy a Vodafone leányvállalatainak működését világszerte magas színvonalon segítse.

Több mint 1800, a világ minden tájáról érkezett fiatal, tehetséges munkatársunk elsősorban gazdasági, kereskedelmi és informatikai végzettséggel rendelkezik, és pénzügy-számviteli, IT, értékesítési, HR, kereskedelmi, valamint beszerzést támogató területeken dolgozik nálunk.

Munkaköreink változatosak, és tele vannak kihívásokkal. 10 különböző nyelven 26 országnak nyújtunk komplex szolgáltatásokat. Feladatunk, hogy minél hatékonyabb és költségkímélőbb munkafolyamatokat tudjunk biztosítani a Vodafone számára.

A globális szintű döntéstámogatásért felelős menedzsmentfunkciók ellátásáról gondoskodik a Business Intelligence csapatunk, akiknek célja a Vodafone csoport menedzsmentje számára átlátható módon szemléltetni a stratégiai döntéseket segítő vállalati eredményeket. Az egyes riportok, kimutatások, elemzések összeállítása érdekében korszerű adatvizualizációs eszközöket és különféle programozási nyelveket is használunk. Különböző szintű nyitott pozíciókat kínálunk főként a következő területeken: Data Science, Management Reporting, Financial Reporting, Data Governance.

Jelentkezésedet karrieroldalunkon keresztül tudod eljuttatni hozzánk.

Keresett pozíciók

 

Kapcsolat

Weboldal: vodafone.hu