Hiflylabs

Amit a cégről érdemes tudni

A Hiflylabs üzleti intelligencia megoldásokkal, tanácsadással és mobilfejlesztéssel foglalkozik.

A Hiflylabs egy 2012-ben alapított, ma már 90 fős, magyar tulajdonú vállalkozás. Vezető szakértőink már több, mint 15 éve dolgoznak együtt, és számos iparág üzleti problémáira szállítottunk már megoldást.

Üzleti intelligencia szakértőink és mobilfejlesztői csapatunk is azon dolgozik, hogy üzleti problémákra biztosítson hatékony megoldásokat a pénzügyi, államigazgatási, telekommunikációs és a közmű szektorban, valamint a logisztikai és ipari vállalatok számára.

A BI minden területén hajtunk végre projekteket, kezdve az adatbányászattól és az adattárház építéstől a vezetői dashboardok kialakításán át az elmúlt években sokakat lázban tartó Big Data problémák megoldásáig. Néhány évvel ezelőtt elkezdtünk felépíteni egy alkalmazásfejlesztői tudást, ami mára megbízható elemévé vált kompetenciakészletünknek. Folyamatosan keressük az új kihívásokat, ezért 2013-ban úgy döntöttünk, hogy a start-up szférában is megjelenünk innovációinkkal. Ez további löketet adott ahhoz, hogy megerősítsük a mobil applikációk fejlesztésével foglalkozó csapatunkat, melyből mára a Hiflylabs egy új sikeres üzletága épült fel.

A Hiflylabs üzleti eredményei alapján 2017-ben felkerült a Deloitte Technology Fast 50 CEE, a legdinamikusabban növekvő közép-európai technológiai cégek listájára.

Keresett pozíciók

 

Web: https://hiflylabs.hu/#rolunk, https://hiflylabs.hu/karrier.html
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hiflylabs-informatikai-kft-/
Facebook: https://www.facebook.com/hiflylabs/
E-mail: hello@hiflylabs.hu